PENSION


Lone Star Western Stable biedt naast manege lessen ook pensionstaling aan. Ondanks dat wij ons in het speciaal richten op het western rijden, zijn alle ruiters en paarden welkom ongeacht uw discipline.

Onze pensionstalling draait op basis van vol pension. Dit houdt in dat voeren en het mesten van uw box binnen de stallingskosten vallen.
De boxen zijn bij ons onderverdeeld in drie typen boxen; geschikt voor de kleinste pony‘s tot de grootste paarden.

De verschillende typen boxen:

A Box
De A boxen zijn de grootste boxen die beschikbaar zijn, met een afmeting van 3x3m. De extra ruime boxen beschikken over goed licht, matten op de bodem en automatische drinkbakken. Daarnaast is het voor de paarden mogelijk om onderling sociaalcontact te leggen door middel van luiken.

B Box
De B boxen zijn ruime boxen van 2,80x2,80m die beschikken over goed licht en automatische drinkbakken. Daarnaast is het voor de paarden mogelijk om onderling sociaalcontact te leggen door middel van luiken.

C Box
De C boxen zijn met een afmeting van 2,60x2,60m uitermate geschikt voor pony‘s. De stallen beschikken over goed licht en automatische drinkbakken. Door de indeling van de stallen is het mogelijk om veel sociaalcontact te hebben met de andere pony‘s.